"Inspiring Supply Chain Success"
This year’s conference offers outstanding value and excellent opportunities for networking and professional development for our members and the supply chain management community. Our 26th SCMA BC Education Conference will take place on September 26-28th, 2018 at the Harrison Hot Springs Resort, BC.
Harrison Hot Springs Resort
Please book your rooms directly with the Hotel via direct Fax: 604-796-3982 or by telephone -1-800-663-2266.
Please note that all guestroom rates are based on single or double occupancy, are non-commissionable and are subject to taxes.
Booking deadline is August 26th, 2018. You may still reserve your guestrooms after this date but it would then be based on space availability and at the resorts current rates. Please be advised that SCMABC is not responsible for making reservations on your behalf.
SCMA BC Conference Room Rates
Double Queen Guestrooms:
- West Tower - $154.00 + Tax
- West Wing - $144.00 + Tax
One Queen Guestrooms:
- Main Hotel - $139.00 + Tax
King Guestrooms (Limited Rooms)
- West Tower - $154.00 + Tax
Vendor Showcase Reception
Our annual vendor showcase is a networking opportunity that will coincide with the registration period that begins at 4:00 pm in the Cascade Rainbow Miama room. This will give delegates an opportunity to interact with new and returning vendors and connect with peers in the Supply Chain Industry as well as our board of directors over refreshments and appetizers.
The vendor showcase will include:
Entertainment, Variety of hot and cold appetizers + 2 drink tickets and an amazing opportunity to network with vendors, board of directors and delegates
Click here for our vendor booklet if you wish to participate as a sponsor!
Schedule at a glance
|Wednesday, September 26||Sessions|
|8:00am - 4:00pm||Pre-Conference Seminar *Separete Registration Required*
Managing and Evaluating Contract Performance - Maureen Sullivan
|4:00pm - 8:00pm||Conference Registration Desk open/ Vendor Showcase Reception Begins|
|Thursday, September 28||Session|
|7:00am - 8:15am||Registration desk open|
|7:00am - 8:00am||Hot Continental Breakfast|
|8:15am - 8:30am||Opening remarks by SCMABC President - Chris Bailey
|8:30am - 09:45am||Opening Keynote Session - Being A Positive Influencer - Michael Timms|
|09:45am - 10:00am||Coffee and Snacks|
|10:00am - 11:00am||Why People Dont Follow Procedures - Shawn Deveau|
|10:00am - 11:00am||Why Continuos Improvement Is Required In Your Supply Chain - David Graham|
|11:00am - 11:15am||Pre-AGM Break|
|11:15am - 1:45pm||Annual General Meeting/Voting/Lunch/Results from Voting|
|1:45pm - 3:00pm||Top 10 Procurement Process Risks for 2017-2018 - Maureen Sullivan
|3:00pm - 3:15pm||Coffee and Snacks
|3:15pm - 4:30pm||Supply Chain Visibility Project - Greg Rogge|
|4:30pm - 5:30pm||Free Time|
|5:30pm - 6:30pm||Reception in the Forum Ballroom|
|6:30pm - 9:30pm||Dinner in Copper Room|
|Friday, September 28||Sessions|
|7:30am - 8:45am||Hot Continental Breakfast|
|8:45am - 9:00am||National Issues Update|
|9:00am - 10:00am||TBA|
|10:00am - 10:15am||Coffee and Snacks|
|10:15am - 11:15am||Corporate Travel Procurement 101 - Nancy Tudorache|
|11:15am - 12:15pm||Closing Keynote Speaker - Drumming and Health - Lyle Povah
|12:15pm - 12:30pm||Closing Remarks by SCMABC President Chris Bailey|
|Participant||Earlybird deadline: June 30, 2018||Registration deadline:
September 7, 2018
|10% administration fee for registrations received after the last deadline|
|Regular Member||$575.00 + $28.75 GST=$603.75||$650.00 + $32.60 GST= 684.60||$715.00 + $35.75 GST= $750.75|
|Retired, Hon, FT Student Members||$325.00 + 16.25 GST=$341.25||$325.00 + $16.25 GST= $341.25||$357.50 + $17.88 GST= $375.38|
|Non-Members||$775.00 + $38.90 GST=$816.90||$850.00 + $42.50 GST= $892.50||$935.00 + $46.75 GST= $981.75|
|Guest/ Spouse for conference meals only||$249.00 + $12.45 GST=$261.45||$249.00 + $12.45 GST= $261.45||$249.00 + $12.45 GST= $261.45|
|Guest/ Spouse Thursday night Dinner||$99.00 + $4.95 GST=$103.95||$99.00 + $4.95 GST = $103.95||$99.00 + $4.95 GST= $103.95|
*Conference registration includes Vendor Showcase breakout sessions, meals and Thursday evening dinner.
Delegate Booklet available here including registration forms! Updated as of March 7th, 2018