Our 27th SCMABC Education Conference will take place on September 25th - 27th, 2019 at The Westin Whistler Resort, Whistler BC

Conference Accommodation

Book your rooms at The Westin Resort & Spa in Whistler BC.
Please book your rooms directly with the Hotel by telephone:1-604-905-5000 Please note that guestroom rates are based on single or double occupancy, are non-commissionable and are subject to taxes. Booking deadline TBA. You may still reserve your guestrooms after this date, but it would then be based on space and availability and at the resorts current rates. Please be advised that SCMABC staff is not responsible for making reservations on your behalf.

Vendor Showcase Reception

Our annual vendor showcase reception is a networking opportunity that will coincide with the registration period that begins at 4:00 pm. This will give delegates an opportunity to interact with new and returning vendors and connect with peers in the Supply Chain Industry as well as our board of directors over refreshments, entertainment and appetizers.

Thank you to our last years sponsors!

2018 Vendors Thank you

If you wish to participate as a exhibitor for 2019, please fill out the vendor showcase registration form.

Registration Rates: Please click here for the delegates booklet 

Participant Earlybird Rate and Deadline is Friday May 31, 2019 Regular Rate Deadline Friday September 6, 2019
Regular Members $625.00 + $31.25GST  = $656.25 $795.00 + $39.75GST = $834.75
Non-Members $825.00 + $41.25GST = $866.25 $995.00 +$49.75 = $1044.75
Retired, Hon, FT Student Members Standard Rate $375.00 + $18.75 = $393.75
Guest / Spouse for conference meals Standard Rate $299.00 + $14.95 = $313.95
Guest for Thursday Evening Event Only Standard Rate $99.00 + $4.95 = $103.95

 *Please be advised a 10% administration fee will be added to if you register after the September 6, 2019. We encourage you to register as soon as possible*

Agenda at a Glance

Wednesday September 25th 2019 Session
8:00am - 4:00pm  *Pre Conference Seminar* with Paul Emanuelli - Topic TBA
4:00pm - 8:00pm

Registration Begins / Vendor Showcase Reception

Thursday September 26th 2019 Session
7:00am - 8:15am Registration Desk Open
7:00am - 8:00am Hot Breakfast Buffet
8:15 am - 8:30am Opening remarks by SCMABC President Chris Bailey
8:30am - 9:45am "Decisions, Decisions" - Eric Samuels
9:45am - 10:00am AM Break Coffee and Snacks
10:00am - 11:00am Construction Management - Cris Munro
10:00am - 11:00am Concurrent Session TBA
11:00am - 11:15am Break before AGM Begins
11:15am - 1:45pm AGM / Voting Combined with a Hot Lunch and results
1:45 pm - 3:00pm Topic TBA - Paul Emanuelli
3:00pm - 3:15pm PM Break Coffee and Snacks
3:15pm - 4:30pm Scale AI and Supply Chain Technology - Douglas Harrison 
4:30pm - 5:30pm Break before Thursday Evening Event
5:30pm - 9:00pm Thursday Evening Event TBA - offsite
Friday September 27th, 2019 Session
7:30am - 8:45am Hot Breakfast Buffet
8:45am - 9:00am National Strategic Plan 
9:00am - 10:00am Plenary Session
10:00am - 10:15am AM Break Coffee and Snacks
10:15am - 11:15am Plenary Session
11:15am - 12:15pm Closing Keynote Speaker
12:15pm - 12:30pm Closing remarks by SCMABC President Chris Bailey